Какво ни дава Любовта?
Дори въпросът е излишен!
Без нея има лед в кръвта
и този свят изглежда свършен!
Какво ли дава? Ми попитай
сърцето си, то нека каже!
На отговор мой не разчитай!
Такъв единствено то може
да ти даде на тебе сам!
А аз, аз своето попитах,
а то небе показа там -
видях го... и към него литнах!
19.05.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados