30 mar 2006, 0:54

Дарявам ти 

  Poesía
865 0 3

      Дарявам ти

 

Обичта ми е птица

с пърхащи криле,

нежността ми е воал,

покриващ те в нощта.

Ръцете ми са пера,

галещи твоето тяло.

 

Докосвам те с обич

Покривам те с нежност

              ..... обгръщам те

                    .......запазвам те

                         .......искам те...

само за себе си,

дарявам ти всичко свое,

с надежда да бъдеш щастлив.

© Лилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??