Дарявам ти
Обичта ми е птица
с пърхащи криле,
нежността ми е воал,
покриващ те в нощта.
Ръцете ми са пера,
галещи твоето тяло.
Докосвам те с обич
Покривам те с нежност
..... обгръщам те
.......запазвам те
.......искам те...
само за себе си,
дарявам ти всичко свое,
с надежда да бъдеш щастлив.
© Лилия Всички права запазени