Изрови всички истини,
няма да си по-щастлив,
изрови всички стари грешки,
потърси причините им,
захвърли всички видимо
тревожни мисли,
мислейки, че не съществуват,
изрови всичко
и го подложи
на дълбоко премисляне -
няма да си по-щастлив -
напротив,
по-обременен,
пречисти сърцето си,
забрави,
и полети...
така ще се
С Ъ Ж И В И Ш...
© Мария Todos los derechos reservados