30.12.2012 г., 15:08 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
393 0 1

Изрови всички истини,

няма да си по-щастлив,

изрови всички стари грешки,

потърси причините им,

захвърли всички видимо

тревожни мисли,

мислейки, че не съществуват,

изрови всичко

и го подложи 

на дълбоко премисляне -

няма да си по-щастлив -

напротив,

по-обременен,

пречисти сърцето си,

забрави,

и полети...

така ще се 

 С Ъ Ж И В И Ш...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??