23 mar 2009, 8:17

Децата 

  Poesía » De amor
885 0 7

                         Децата

 

Чуваш ли как се смеят децата?

Виждаш ли как играят на двора?

Колко радост имат в сърцата,

това ги прави бъдещи добри хора.

 

Те - резултатът от любовта ни чудесна.

Те - това чудо на природата,

така трябва да растат в игри и песни,

за да станат човеци - като хората.

 

Погледни ги! Ела да те прегърна!

Това са твоите осъществени мечти.

Радвам се, когато ги зърна,

нали мечтаеше да имаш две дъщери!

 

1960 година

 

Честит рожден ден, Роси!

© Асен Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??