8 may 2012, 10:13

Ден и нощ 

  Poesía » De amor
668 0 0

Ден и нощ




В лятна нощ луната се отразява,

дорде изсветне напълно в сумрака,

там със мен си на открито в тъмното,

нежно, любовно свити сме до пламъка.

 


Хванати за ръце през есенния полъх,

вървим из посланите горски пътеки,

прегръщам те и крача по-уверено

и оранжев е светът с тебе заедно.

 


С теб и зимата мила е като в приказка,

коледна принцеса, моя главна героиньо,

щастието има празник - на върха пирува

из безброй снежинки обич на лавини!

 


И моята пролет е бяла, а ти си нейният ангел,

по-чиста, райска и свята ще те дочакам,

през пролетта - радостта на всички,

любовта ще е само за двама!

© Слав Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??