Все не мога да реша:
колко да ви разкажа-
колко много грешах,
колко много отложих!
Колко много любов!
И колко красиви момичета
исках с утринен зов
да събудя:с обичам те!
И така разпилях
чувствата си, забравени...
Знам,че съм грях
в изоставени залези!
Но няма да предам
нито обич,ни спомени!
Залезът е красив,но сам
пие душата ми--обич отронена!
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Приеми моите сърдечни поздрави!