21 dic 2011, 13:14

Днес 

  Poesía » De amor
538 0 1

Днес букет цветя ти подарих,

днес целувка ти ми прати,

днес една любов се зароди,

днес един живот се изгради.

 

Днес очите ти блестяха,

днес усмивка аз видях,

днес душата ти открих,

и сърцето твое с името любов.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??