21.12.2011 г., 13:14 ч.

Днес 

  Поезия » Любовна
540 0 1

Днес букет цветя ти подарих,

днес целувка ти ми прати,

днес една любов се зароди,

днес един живот се изгради.

 

Днес очите ти блестяха,

днес усмивка аз видях,

днес душата ти открих,

и сърцето твое с името любов.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??