15 oct 2008, 20:51

Дните ти последни 

  Poesía » De amor
880 0 1

Но как и защо,

как смъртта дойде и те прибра?

Как гаснеха очите черни - мътни от болка и мъка,  

мъката в последните ти дни!

Знаеше сърцето натъжено, усещаше промяната!

Усещаше и трябваше да се сбогува!

Дните последни агония бяха,

и не ще забравя как тръпнеше от болка,

цяла премаляла!

И студеното тяло мъртво - безжизнено и тежко.

Отиде си без време и причина!

Не ще му простя, не е той милостив - жесток е!

Най-невинните, децата ни  прибира,

с нищо не заслужили смъртта нелепа!

О, как ми липсваш, мила,

ще те обичам и запомня завинаги,  мила!

© Кристина Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много болка има в този стих... изразена така истински... обично...
    Прегръщам те, мила Кристина!
Propuestas
: ??:??