19 mar 2016, 18:14

До теб 

  Poesía » De amor
415 0 0

До теб

 

В зеницата на твоята душа
потъвам бавно до забрава,
размиват се ненужните неща
и само любовта остава.

 

Животът сътворява чудеса,
извайва приказки старинни,
чрез обич дишам и творя
ведно с виновни, и невинни.

 

Забравям за тревоги, за вини,
надмогвам тленната си мисъл
и сякаш нищо вече не тежи:...
До теб живота има смисъл!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??