27 nov 2016, 15:49

Докато все още мълча 

  Poesía » De amor, Verso libre
506 2 0

Не разбра ли,

че когато много говоря,
всъщност мълча.
И че думите,
колкото повече са,
само ехтят,
за да съм 
по-малко сама.
И някой ден,
ако не чуеш гласа ми
изписан на листа,
точно тогава
проговорила съм,
но не ми липсваш.
Затова ела!
Докато все още мълча 
и те пиша.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??