27.11.2016 г., 15:49 ч.

Докато все още мълча 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
507 2 0

Не разбра ли,

че когато много говоря,
всъщност мълча.
И че думите,
колкото повече са,
само ехтят,
за да съм 
по-малко сама.
И някой ден,
ако не чуеш гласа ми
изписан на листа,
точно тогава
проговорила съм,
но не ми липсваш.
Затова ела!
Докато все още мълча 
и те пиша.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??