19 nov 2009, 19:09

Докосване 

  Poesía » De amor
688 0 7

В тишината се докоснахме без думи,

душа душа погали със любов,

очи в очи се вплетоха безумни,

сърце в сърце потърси смисъл нов.

 

Ръце в ръце потърсиха опора,

глава до другата глава се преклони

и устни устните целуват без умора,

и тяло тялото със обич приюти.

 

В тишината се докоснахме без думи,

без свян, без поза и без суета.

За миг си позволихме да сме истински.. безумни

и сълза в сълза се сля от радостта.

© Паула Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??