30 dic 2011, 17:24

Дори след теб 

  Poesía » De amor
987 0 4

И ето, след поредното предателство,

отново на инат пак оцелях.

Горчилката изпих вместо лекарство,

по мъката – захвърлих шепа прах.

И даже и с ограбени надежди

по пътя имам сили да вървя,

дори да падам (ще е неизбежно),

дори да се  подхлъзвам на места.

 

Така че всички думи са излишни,

усмивката цинична си спести.

Дори след теб ще мога да обичам.

Във случая си губещият ти.

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??