Дотолкова премръзнали душите ни,
студа отдавна не усещат.
Те даже вече мразят слънцето
и всяка топлинка насреща.
Ала по памет, нейде издълбоко
все още за любов бленуват,
с прозрачна ледена жестокост
усмихват се и се целуват.
© любимка Todos los derechos reservados