Какво ли притежаваш ти,
когато си самотна и нещастна?
Какво ли притежаваш ти,
щом си толкова опасна?
Какво ли? Знаеш ли, кажи ми?!
Без думи не оставай,
говори ми!
Не преставай да си моя муза,
а отиди до извора Клептуза.
И после...
ако вече си се променила,
с радост мога да ти се усмихна.
Добро утро, мила!
29.05.2011г.
© Кристиан Неделчев Todos los derechos reservados