30.05.2011 г., 0:07 ч.

Дрога 

  Поезия » Любовна
655 0 0

Какво ли притежаваш ти,

когато си самотна и нещастна?

Какво ли притежаваш ти,

щом си толкова опасна?

Какво ли? Знаеш ли, кажи ми?!

Без думи не оставай,

говори ми!

Не преставай да си моя муза,

а отиди до извора Клептуза.

И после...

ако вече си се променила,

с радост мога да ти се усмихна.

Добро утро, мила!

 

29.05.2011г.

© Кристиан Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??