Под лицето ми е мокро
от моите сълзи.
Чувам тежко дишане,
но то е някъде встрани.
Аз ситня глътките
на въздуха, процеждащ се през мен
от влагата навън и солените следи.
Поглеждам се в очите си
с тъга и съжаление,
надявам се, че вече ще съм другата –
която бях преди.
© Нати Todos los derechos reservados