5 oct 2011, 22:06  

Думи мои 

  Poesía » Otra
599 0 4

думи мои
приятелки
и спасителки
и предателки
в тежки дни
и затворници
в амбразури

на бойници
за стрелба
и за скриване
подло удрящи
до убиване
нежно галещи
до събличане
стръвно късащи
като птиците
меко кацащи
като хищници
окрилявайте
мойте мишници

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Публикувано във:

в-к Уикенд 10-16 септември 2016 и

в-к Уикенд 14-20 октомвли 2017

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??