23 mar 2007, 15:05

Душа 

  Poesía
736 0 1

 

Седя сега сама в нощта,

в мрака вперила очи

и светлините на града

гаснат в мрачни дълбини.

 

Така угасна ти в мрака,

така изчезна ти за миг,

а мъката в нашите сърца -

сякаш мътни кладенци.

 

Защо остави ни сами?

Защо остави ни в забрава?

Нима ти не изпита жал,

оставяйки огромна рана?

 

Не пита може ли –

ти просто тръгна.

остави всички ни в тъга.

Не пита пускаме ли те...

ти просто тръгна след смъртта.

 

 

Така стоя сама в нощта,

в мрака вперила очи,

а всъщност мрака пуст

обвива бавно нашите души.

© Александрина Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??