30 may 2007, 8:24

Две букви 

  Poesía
489 0 3
 Може ли с две букви да се изрази любов?
 Може ли с две букви да се види за какво всеки е готов?
 Може ли с две букви болка да се изрази?
 Може само с две букви - и това си ТИ.

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??