30.05.2007 г., 8:24 ч.

Две букви 

  Поезия
490 0 3
 Може ли с две букви да се изрази любов?
 Може ли с две букви да се види за какво всеки е готов?
 Може ли с две букви болка да се изрази?
 Може само с две букви - и това си ТИ.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??