На върха на планината дърветата скланят очи.
Не могат да докоснат земята,
там където в корените миналото ечи.
Гледаш ме.
Гледам те.
Там където миналото боли.
Добрата стара история.
Две дървета на върха на планината,
там където можеха да бъдат три.
© Сатин Роксан Todos los derechos reservados
Няма нужда от повече думи...