28 jun 2008, 7:16

Две сърца 

  Poesía » De amor
785 0 2

Когато аз по теб копнеех, ме болеше.

С надежда гледах отварящата се врата.

Имах твойта обич, ала пак до мен не беше.

Сърцето имах, ала пак ме беше страх.

 

Нараних ли те, кажи защо си тръгна?!

Защо остави пак сърцето ми само?

Да бие то без тебе няма сили.

Та нали любов събира две сърца в едно.

 

Искам пак да се обърна.

Да чуя твоя нежен глас.

Дори насън да те прегърна.

Дори за малко да сме само ти и аз.

 

 

© Роси Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??