21 nov 2012, 18:32  

Дянков 2 

  Poesía » Civil
390 0 0

Дянков отново нрава си показа,

за България злощастна проказа!

Парите от осигуровките здравни

в държавния резерв ще отидат!
Тези действия никак не са забавни,

до болните парите няма да достигат!

Защо на човешкото здраве се посяга?

За да има за някои "хора" облага!?

 

https://www.mediapool.bg/spored-dyankov-e-normalno-zdravnite-vnoski-da-otivat-v-rezerva-vmesto-za-lechenie-news199775.html

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??