21.11.2012 г., 18:32 ч.  

Дянков 2 

  Поезия » Гражданска
391 0 0

Дянков отново нрава си показа,

за България злощастна проказа!

Парите от осигуровките здравни

в държавния резерв ще отидат!
Тези действия никак не са забавни,

до болните парите няма да достигат!

Защо на човешкото здраве се посяга?

За да има за някои "хора" облага!?

 

https://www.mediapool.bg/spored-dyankov-e-normalno-zdravnite-vnoski-da-otivat-v-rezerva-vmesto-za-lechenie-news199775.html

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??