Обичам дъжда, що чука
по прозореца на моята Душа,
и чисти всяка клетка, емоция, тръпка отрицателна...
и зарежда ни с положителна тъга -
незнайно защо позабравени неща...
Водата - част от кръговрата на живота на Земята -
съдържа се и в нас,
но ние все забравяме.
Да благодарим на Водата, че я има,
че без нея закъде?
Изчезне ли Тя, идва смъртта
на Шестата Синя Планета,
създадена някога от Твореца
с неповторима красота.
© Есфир Асфар Todos los derechos reservados