29.09.2012 г., 23:34 ч.

Дъжд 

  Поезия » Философска
658 0 0

Обичам дъжда, що чука 

по прозореца на моята Душа,

и чисти всяка клетка, емоция, тръпка отрицателна...

и зарежда ни с положителна тъга -

незнайно защо позабравени неща...

 

Водата - част от кръговрата на живота на Земята -

 съдържа се и в нас,

но ние все забравяме.

 

Да благодарим на Водата, че я има,

 че без нея закъде?

Изчезне ли Тя, идва смъртта

на Шестата Синя Планета,

създадена някога от Твореца

с неповторима красота.

 

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??