Едната половина на мрака
се изпълни със страх.
Ситен дъжд от отвъдното заръмя
и оформи локви дъждовни,
във които мислите мои
се удавиха сякаш.
В другата половина
потъна ти.
Стана трудно за дишане
и като прожектор нощен
музиката освети
всяко кътче в душите ни.
Между двете половини нощни
останах аз.
Нощта боядиса небето със смисъл
и притъмня.
© Диана Трифонова Todos los derechos reservados