10 abr 2009, 22:18

... Държа ръката ти 

  Poesía » Otra
787 0 1

Спи спокойно,

аз съм тук -

държа ръката ти.

Аз съм тук -

сънувам те,

прегърнал

всичките звезди

в едно.

Сега

луната

ме презира

и

небето е само.

 

Равновсеието

липсва.

Всичко е

в хаос.

 

Аз къде

съм?

Не

намирам мен

във този

филм.

 

Лентата

обръщам -

къде ли

си ме

скрил?

 

Късам,

чупя и крещя:

 "А защо да е така???"

...

Отговора

не намирам,

но

спокойствие

се влива

в моето тяло.

Лягам

си

и отново

чувам:

спи спокойно,

аз съм тук.
 ... Аз отново
държа ръката ти.

 

 

                ...

© Елмаз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чувство за сигурност и спокойствие, любимата ръка и тиктакащото време. Хубаво е!
Propuestas
: ??:??