Спи спокойно,
аз съм тук -
държа ръката ти.
Аз съм тук -
сънувам те,
прегърнал
всичките звезди
в едно.
Сега
луната
ме презира
и
небето е само.
Равновсеието
липсва.
Всичко е
в хаос.
Аз къде
съм?
Не
намирам мен
във този
филм.
Лентата
обръщам -
къде ли
си ме
скрил?
Късам,
чупя и крещя:
"А защо да е така???"
...
Отговора
не намирам,
но
спокойствие
се влива
в моето тяло.
Лягам
си
и отново
чувам:
спи спокойно,
аз съм тук.
... Аз отново
държа ръката ти.
...
© Елмаз Всички права запазени