Не те забравям
и не се предавам,
не си тръгвам
и винаги се обръщам
след теб,
защото просто обичам
мига, когато те видя отново,
не си отивам
и се боря,
защото
НА ЛЮБОВТА ЛЪЧА
ТОПЛИ, КОГАТО
ВЯРВАШ В НЕГО
© Мария Todos los derechos reservados