5.03.2013 г., 9:36 ч.

* * * 

  Поезия
413 1 0

Не те забравям

и не се предавам,

не си тръгвам

и винаги се обръщам 

след теб,

защото просто обичам

мига, когато те видя отново,

не си отивам

и се боря,

защото 

НА ЛЮБОВТА ЛЪЧА

ТОПЛИ, КОГАТО

ВЯРВАШ В НЕГО

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??