12 feb 2013, 7:50

* * * 

  Poesía
392 0 0

ясно е 

до болка

и трудно

за осъзнаване

до изнемога

а ти се правиш,

че не забелязваш,

а ти се опитваш да избягаш,

не от мен,

не от всичко това,

а от това,

че се страхуваш от себе си

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??