12.02.2013 г., 7:50 ч.

* * * 

  Поезия
404 0 0

ясно е 

до болка

и трудно

за осъзнаване

до изнемога

а ти се правиш,

че не забелязваш,

а ти се опитваш да избягаш,

не от мен,

не от всичко това,

а от това,

че се страхуваш от себе си

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??