12 ene 2020, 19:18

Един 

  Poesía » De amor, Otra
653 1 0

"Ние се гледахме твърде дълго, за да сме приятели."

(неизвестен)

 

Приятели,

довереници,

съучастници,

сродни (по) души,

носещи в сърцето,

взаимно чувстващи се,

любими,

любовници,

обичащи (се) ...

Ние

сме това, което сме.

 

Един за друг.

Един с друг.

Един в друг.

 

Един.

 

 

2016

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??