"Ние се гледахме твърде дълго, за да сме приятели."
(неизвестен)
Приятели,
довереници,
съучастници,
сродни (по) души,
носещи в сърцето,
взаимно чувстващи се,
любими,
любовници,
обичащи (се) ...
Ние
сме това, което сме.
Един за друг.
Един с друг.
Един в друг.
Един.
2016
© Надежда Тошкова Всички права запазени