3 ago 2021, 17:11

Единство 

  Poesía
240 0 0

Не пиша романи,

не съм по езоповски смела

Не критикувам  разплисквайки драми

и не моля за помощ дарена

 

Не ми е до дребни човеци

и не нищя клюкарски съдби.

Не бягам от злободневни проблеми

Рани не крия когато боли

 

Не сричам постни поеми

Тост не вдигам с холивудски звезди.

Не бия словесни камбани

и  страдам за светли души

.

Но да, не съм съвършена

греша като всеки човек.

изучавам живота по детски пленена

с всяка крачка по пътя пред мен

 

Личността на човека е мимолетна

не ѝ е даден срок до  безкрай

обвързана с една цяла планета

докога ще се чуди...,

че в единството, е постижимият рай

 

© Валя Сотирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??