Играят жълтите листа
по свирката на хладен вятър.
В небето горе - на Христа,
звездите правят си театър.
И по неравния асфалт
хорце листата си извиват,
а вятърът със своя алт
мелодия в нощта разлива.
Една усмихната луна
хорцето в жълто осветява.
Замислена, сама жена
любов във жълто оцветява.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Трогнат съм от вниманието към мен!
Поздрави от мен и хубав ден!