21 sept 2017, 18:37

Една любов... 

  Poesía
990 16 24

Една любов не се описва с думи,

не се побира в сложни правила!

Понякога е огън помежду ни, 

понякога е мъничка сълза!

Мълчи, дори когато я раняват,

прощава непростимата вина!

Една любов от себе си раздава

и нищо не изисква след това!

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??