Една любов не се описва с думи,
не се побира в сложни правила!
Понякога е огън помежду ни,
понякога е мъничка сълза!
Мълчи, дори когато я раняват,
прощава непростимата вина!
Една любов от себе си раздава
и нищо не изисква след това!
© Руми Всички права запазени
Лати, не се познаваме лично, но как винаги успяваш да ме усмихнеш!