6 dic 2008, 20:50

Една любов отминала... 

  Poesía » De amor
656 1 1
 

Една любов отминала,

живот напълно пропилян!

Една съдба загинала,

надежда някъде пак там!

Една мечта погубена,

обречена да бъда в самота!

Едно сърце изгубено

и търси пътя към дома!

И някъде на този път далечен

стоиш безмълвно ти,

и гледаш сякаш вечен,

как споменът за нас личи!

И може би отново ще почувстваш,

че има място в твоето сърце

за старата любов изгубена

и за едно погубено сърце!

© Наталия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??