Една любов отминала,
живот напълно пропилян!
Една съдба загинала,
надежда някъде пак там!
Една мечта погубена,
обречена да бъда в самота!
Едно сърце изгубено
и търси пътя към дома!
И някъде на този път далечен
стоиш безмълвно ти,
и гледаш сякаш вечен,
как споменът за нас личи!
И може би отново ще почувстваш,
че има място в твоето сърце
за старата любов изгубена
и за едно погубено сърце!
© Наталия Всички права запазени