Кога една мечта намира брод,
кога открива вярната посока?
Не чака ли разтърсващия зов
на обич - всеобхватна и дълбока?
Една мечта се ражда във сърце
и там задълго тя остава скрита.
А сетне като пухкаво перце,
без капка страх и капка свян отлита.
Една мечта витае в нощен сън -
в усмивка се превръща и изчезва.
Поема пътя си – там, нейде вън,
за да достигне своето съзвездие!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados