14 oct 2008, 23:25

Една звезда угасна... 

  Poesía
1055 0 1

 

Една звезда угасна

Мрак се спусна на небето,

студ скова сърцето.

 

Защо животът така ни изигра?

Защо онази черна, тъмна сянка

за тебе е дошла?

 

Въпросите не спират,

а отговори няма.

Причина търсим за

несправедливостта голяма.

 

О, как боли...

Тъжно притваряме очи

и душата ни скърби.

 

Ала отчаяно крещи:

Стани, стани!

Но уви...


 

Почивай в мир,

приятелю любим.

Вечно в нашите сърца

ще блести твоята звезда.

 

© Дияна Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нелепо е така да си отиде млад човек..ала такъв е понякога живота, ограбва ни най-милите неща и ни се смее в лицето.Целувка и пиши в скайпа де..
Propuestas
: ??:??