3 jul 2010, 10:40

Едно време 

  Poesía » De amor
715 0 0

Когато тръгнеш някъде на път,
спомни си ти за онзи път,
когато беше двадесет годишна -
млада, луда, енергична
и всичко беше "по така".
За онзи град със крепост, кули и река.
За момчето с черните очи
и танци луди до зори.
Спомни си!
И когато нещо трепне в теб,
усмихни се! Затвори очи!
И всичко в миг ще отлети.

© Виолин Асенов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??