3.07.2010 г., 10:40 ч.

Едно време 

  Поезия » Любовна
713 0 0

Когато тръгнеш някъде на път,
спомни си ти за онзи път,
когато беше двадесет годишна -
млада, луда, енергична
и всичко беше "по така".
За онзи град със крепост, кули и река.
За момчето с черните очи
и танци луди до зори.
Спомни си!
И когато нещо трепне в теб,
усмихни се! Затвори очи!
И всичко в миг ще отлети.

© Виолин Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??