Думи нахвърляни всякакви,
като отпадъци.
Жестове, нерви, гримаси -
станали навици.
Вече нямаме време
да се обичаме.
Погледи все поразяващи,
в хаос тичащи.
Реплики все по-хапливи,
себеотричащи.
Боже, какво ежедневие -
криволичещо.
© Диана Трифонова Todos los derechos reservados